Friday, November 21, 2008

Kokkuvõte


Täna jõudsid ka Edgar ja Kusta Mehhikost tagasi. Saame õhtul kokku. Ja siis pildid ja muljed jne.
Muide kui huvi on, siis minu pilte (pildid pole väga head, lootsin enamat... yhesõnaga arenguruumi on) saab näha aadressil: http://picasaweb.google.com/siljamall/Mehhiko#
Hetkel kulub mulle üks carramba hirmsasti ära, sest täna on olnud väga imelik päev. Koolis ütlesin pedosfääri asemel pedofiil. Õnneks väga piinlikuks ei läinud, lihtsalt koledasti naljakas oli kõigil. Siis unustasin ära, et pidin oma sõbraga kokku saama, suisa talle järele sõitma. Sulistasin rahulikult sel ajal Auras basseinis kui Maire mulle miljon korda helistas. Piinlik. Näiteid on veel. Aga sellest ei tahtnud ma rääkida, vaid ikka Mehhikost. Pigem siis Mehhikost lahkumine. Võiks ju blogimise sellel korral kenasti ära lõpetada.
Nii. Viimane päev e 5.11 möödus Mexicos ringi kolades. Vaatasin maju, inimesi, väike šoping, ja õhtul hostelist "Dr House". Oli see seeria, millist siin eelmine nädal näitas (jõulud :) See oli ka ainus kord kui Mehhikos telekat vaatasin. Vahel nägin küll kui mehhikased vaatasid (põhiliselt seepe ja muidugi ka uudiseid). Hetkeks tahtsin ka kesklinnas sinna paika jalutada, kuhu eelmine õhtu (4.11) lennuk maha oli potsatanud. Aga no mis minul seal nii vaadata oleks olnud. Lõhutud tänav ja kurbus. Kohalikust ajalehest paistis see kurbus niikuinii välja (miski minister olevat surma saanud, kokku 14 hukkunut. Arvati, et kellegi kuri käsi, sest minister sõdis kindlakäeliselt narkokaubanduse vastu).
Neljapäeva lõuna ajal startis lennuk Pariisi. Mexico City lennujaam on mõnus - avar, ja üldsegi mitte nii ülerahvastatud kui võiks arvata. Väga puhas ja lahked inimesed. Pariisi Charles de Gaulle lennujaam (vähemasti terminal 1) ei saa ligilähedalegi. No mis, see on kõige mõttetum terminal, mida ma siiani näinud olen (isegi Tampere Ryanairi putka tundub selle kõrval mõistlikum). Inimesed ei saa tualettigi minna kui turvakontroll on läbi - sest seal sees enam WC-d pole!!! Mõelge, kui lend hilineb ja seal tuleb pool päeva veeta. Mõnus. Aga inimesed on Pariisis (no hea küll Pariisi lennujaamas) ilusad. Pikad mustanahalisd mehed (personal). Silm sai vähemasti puhata. Mõelge minust, mida tahate :)
Lend kestis Mexico Cityst Pariisi 11 tundi (tund vähem kui Madriid MC). Aeromexicod mõlemad, aga tulles polnud seljatugedes telkarit. Mitte, et see väga oluline oleks olnud, sest programm oli neil seal niikuinii nii ja naa (minnes vaatasin miskit Indiana Jonesi filmi, sest muud polnud võtta, ainult miski ulme ja romantika. Harrison Ford suutis isegi muige korraks välja meelitada), aga lihtsalt niiiiiii igav oli. Und ei tulnud, ja siis passi seal niisama. Raamatud olid ka kõik läbi lapatud. Aga ikkagi see kõik oli tühitähi võrreldes Pille seiklustega, kus kadus pagas, lend hilines jne. Olen tegelikult väga rahul.
Ja kujutage ette, kaks Tequilat, mis said kaasa veetud, on alles!! Võtke seda kasvõi vihjena :)
Alles Gute!!

No comments: